Gibanica_nova

Društvo za promocijo in zaščito Prekmurskih dobrot

Lendavska ulica 1
9000 Murska Sobota, SLO
Tel: +386 (02) 526-14-35
dpzpd@siol.net

Novice in obvestila o spremembah na portalu lahko prejemate na svoj elektronski naslov ...

» naročilo na novice

Ali poznate sestavo prekmurske gibanice?

» Glasujem      » rezultati ankete

Sejem GASTexpo

2. 11. 2008

Na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču je potekal mednarodni strokovni sejem gastronomije, gostinsko-hotelske opreme in sladoleda GASTexpo, ki se mu je letos prvič pridružil tudi vinski sejem.

300 domačih in tujih razstavljalcev je pripravilo degustacije hrane, pijače, kave in drugih dobrot, ter predstavitve različnih tehničnih artiklov in različnih storitev.

Društvo za promocijo in zaščito prekmurskih dobrot je ob ponudbi vrhunskih prekmurskih vin predstavljalo in ponudilo tudi prekmursko šunko in prekmursko gibanico. Prekmurski vinarji, ki so s svojimi vrhunskimi vini vključeni v blagovno znamko Diši po prekmurju pa so obiskovalcem, predstavljali regionalna vina, ki dopolnjujejo edinstveno doživetje ob uživanju naših dveh delikates.

 

 

 

  

EVROPSKA UNIJA
REPUBLIKA SLOVENIJA
Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje.

Ta spletna stran je nastala s pomočjo Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Za vsebino spletne strani je odgovorno Društvo za promocijo in zaščito prekmurskih dobrot. Spletna stran v nobenem pogledu ne odraža stališče Evropske unije. Organ upravljanja programa razvoja podeželja RS za obdobje 2007-2013 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Copyright © Diši po Prekmurju, production & design: Creativ, Novi mediji d.o.o.