Gibanica_nova

Društvo za promocijo in zaščito Prekmurskih dobrot

Lendavska ulica 1
9000 Murska Sobota, SLO
Tel: +386 (02) 526-14-35
dpzpd@siol.net

Novice in obvestila o spremembah na portalu lahko prejemate na svoj elektronski naslov ...

» naročilo na novice

Ali poznate sestavo prekmurske gibanice?

» Glasujem      » rezultati ankete

11. Slovenski festival vin in 1. Festival kulinarike

21. 11. 2008

11. Slovenski festival vin in 1. Festival kulinarike

Slovenski vinski festival, ki je potekal 20. in 21. novembra 2008, je najuspešnejša vinska predstavitev vin v Sloveniji in tem delu Evrope. Organizatorji so vinsko ponudbo nadgradili s kulinarično ponudbo, ki je dala temu znanemu festivalu drugačno podobo in naziv Festival kulinarike.
Razstavljalci so ponujalii izbrane sire, suhomestnate proizvode, kruh, olja, kis, med, tartufe, čokolade, začimbe in druge proizvode ter seveda vina.  Razstavljalci so predstavili preko 3500 obiskovalcem približno 50 kulinaričnih dobrot, naše društvo je ponudilo prekmursko gibanico in prekmursko šunko.

Informacije o razstavljalcih so objavljene v spletnem katalogu na spletni strani www.festivalkulinarike.si, na kateri lahko obiskovalci brskajo med predstavljenimi izdelki in si ogledajo fotogalerijo s slikami festivalskega utripa.

 

 

  

EVROPSKA UNIJA
REPUBLIKA SLOVENIJA
Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje.

Ta spletna stran je nastala s pomočjo Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Za vsebino spletne strani je odgovorno Društvo za promocijo in zaščito prekmurskih dobrot. Spletna stran v nobenem pogledu ne odraža stališče Evropske unije. Organ upravljanja programa razvoja podeželja RS za obdobje 2007-2013 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Copyright © Diši po Prekmurju, production & design: Creativ, Novi mediji d.o.o.