Gibanica_nova

Društvo za promocijo in zaščito Prekmurskih dobrot

Lendavska ulica 1
9000 Murska Sobota, SLO
Tel: +386 (02) 526-14-35
dpzpd@siol.net

Novice in obvestila o spremembah na portalu lahko prejemate na svoj elektronski naslov ...

» naročilo na novice

Ali poznate sestavo prekmurske gibanice?

» Glasujem      » rezultati ankete

NOVICE

POVABILO K ODDAJI PONUDBE ZA SODELOVANJE PRI IZVEDBI PROJEKTA LOCAL FLAVOURS IN EU
19.12.2016
Društvo za promocijo in zaščito prekmurskih dobrot objavlja povabilo k oddaji ponudbe za sodelovanje pri izvedbi projekta »LOCAL FLAVOURS IN EU«.  Razpisna dokumentacija – pripnete priložene datoteke.... več »
KHETAN TU TE ME – STIČIŠČE KULTUR
15.09.2016
»Operacijo »KHETAN TU TE ME – STIČIŠČE KULTUR« sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija. Izvaja se v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske ... več »
"Diši po Prekmurju" v Ljubljani
04.06.2016
V soboto 4. junija 2016 bomo izvedli že enajsto tradicionalno prireditev "DIŠI PO PREKMURJU" na osrednji ljubljanski tržnici (Pogačarjev trg). Dogodek je edinstvena predstavitev Prekmurja, regije odlične kulinarike, ohranjanja tradicije, naravnih lepot ter prijaznih in gostoljubnih ljudi.Vsako ... več »
6. Festival prekmurske šunke in gibanice
11.09.2015
Društvo za promocijo in zaščito prekmurskih dobrot organizira že šesti, tradicionalni dogodek “Festival prekmurske gibanice in prekmurske šunke”, ki se bo odvijal v petek in soboto 11. in  12. septembra 2015, na grajskem dvorišču v Gradu Murska Sobota.... več »
Diši po Prekmurju v Ljubljani
06.06.2015
Tradicionalna etnološko kulinarična prireditev "Diši po Prekmurju" v Ljubljani se bo odvijala 6. junija 2015 na glavni ljubljanski tržnici, na Pogačarjevem trgu. Dogodek je edinstvena predstavitev Prekmurja, regije odlične kulinarike, ohranjanja tradicije, naravnih lepot ter ... več »
Izjava za medije - Prekmurska gibanica
19.10.2014
Društvo za promocijo in zaščito prekmurskih dobrot je ostro protestiralo proti ravnanju nadzornih institucij, ki so začasno odvzele certifikate proizvajalcem prekmurske gibanice ter proti neresničnim izjavam v medijih, ker nikoli v nobenem primeru ni bilo ugotovljeno, da naši proizvajalci dodajajo rum, rozine ... več »
REZULTATI OCENJEVANJA PREKMURSKE GIBANICE IN PREKMURSKE ŠUNKE
25.09.2014
Rezultati ocenjevanja prekmurske šunke in prekmurske gibanice na 5. Festivalu prekmurske gibanice in prekmurske šunke v Murski Soboti: Prekmurska gibanica: ... več »
FESTIVAL PREKMURSKE GIBANICE IN PREKMURSKE ŠUNKE
05.09.2014
V soboto, 13. septembra 2014, med 9.00 in 14.00, vas vljudno vabimo na Festival prekmurske gibanice in prekmurske šunke v grad Murska Sobota. Program dogajanja: Prekmurje Street Food (Prekmurska ... več »
LJUBLJANA BO 7. JUNIJA ZOPET DIŠALA PO PREKMURJU
30.05.2014
Vabimo vas, da se nam 7. junija 2014 med 8.00 in 14.00 pridružite na tradicionalni etnološko-kulinarični prireditvi »Diši po Prekmurju«, ki se bo odvijala na glavni ljubljanski tržnici na Pogačarjevem trgu. Dogodek je edinstvena predstavitev Prekmurja, regije odlične kulinarike, ohranjanja ... več »
OGLED DOBRIH PRAKS PROIZVODNJE IN TRŽENJA KMETIJSKIH IZDELKOV VIŠJE KAKOVOSTI NA SICILIJI
30.05.2014
V okviru projekta mobilnosti "Dobre prakse proizvodnje in marketinške strategije v povezavi s tradicionalnimi in zaščitenimi kmetijskimi izdelki", ... več »
 
  

EVROPSKA UNIJA
REPUBLIKA SLOVENIJA
Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje.

Ta spletna stran je nastala s pomočjo Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Za vsebino spletne strani je odgovorno Društvo za promocijo in zaščito prekmurskih dobrot. Spletna stran v nobenem pogledu ne odraža stališče Evropske unije. Organ upravljanja programa razvoja podeželja RS za obdobje 2007-2013 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Copyright © Diši po Prekmurju, production & design: Creativ, Novi mediji d.o.o.